Waar Passie en Expertise Samenkomen ©

Lessen en tarieven 2024

Jos den Hartog is Master Golf Teaching Professional (Level 4). Daarmee behoort hij tot de top  van de 35.000 golfleraren in de wereld van zijn organisatie. Bovendien is Jos tussen  2016 en 2022 gekozen tot een van de TOP 100 van golfleraren in de Wereld! Inmiddels heeft Jos meer dan 2.750 startende golfers opgeleid uit 17 verschillende landen.  In ons klantenbestand zitten golfers van alle niveau´s, van Starters tot Single Handicappers en zelfs Teaching Professionals. Voor ieder budget hebben we een oplossing in onze lespakketten, omdat wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om minimaal eens zijn leven te hebben gegolft!

Privé Lessen 2024

 

  Tarief Tijdsduur Extra informatie

Privélessen

Excl. range ballen

€60 - 1p

€75 - 2p

 

60 minuten 

Ook te boeken als rittenkaart. U betaalt 10 lessen en krijgt er 11. Kaart is strikt persoonlijk en 6 maanden geldig na aankoop.

Baanlessen

Excl. Greenfees

€ 125,- 1p
€ 160,- 2p

 

Max 2,5 uur

(9 holes)

 

Videolessen

€55-- pp

  Door u opgenomen video wordt geanalyseerd en u ontvangt persoonlijke instructies en oefeningen in geschrift alsmede op video

Dagdeel les

Excl. range ballen Exclusief  evt. greenfees

€200 - 1p

€250- 2p

€315 - 3p

€345 - 4p

halve dag (4 uur)

Gestructureerd en intensief uw golfspel verbeteren, samen met u en uw groepsgenoten. Het programma wordt in overleg met u gemaakt

Alle lestarieven zijn inclusief 9 % BTW

    Tarieven voor Privélessen zijn volgens  collectief prijsschema The Mondial

Andere Programma´s

Behalve losse privélessen, bieden wij verschillende andere mogelijkheden. Voor diegenen die graag willen kennismaken met golf hebben wij speciale kennismakingsclinics en -lessen.

 

Voor mensen die willen leren golfen, maar ook voor golfers die zichzelf structureel willen verbeteren (hun handicap willen verlagen) heeft Golfschool Up & Down een volledig Cursusprogramma. Wilt u beter spelen, zonder aan uw techniek te werken, ook daarvoor hebben wij de perfect cursus. Van starter tot Professional in spé, U vindt de lessen die bij u passen bij Golfschool Up & Down.

 

Hebt u interesse in een aantal lessen gedurende een bepaalde periode zoals uw vakantie, dan zijn onze voordelige Holiday Packages waarschijnlijk het meest geschikt. Natuurlijk worden deze in overleg met u en op maat ingepland.

 

Links bovenaan deze pagina vindt u de diverse mogelijkheden om uw golf niveau te verbeteren.