Jos den Hartog Top 100 Golf Teacher 2016-2019
Jos den Hartog Top 100 Golf Teacher since 2016

In 2016 is Jos voor het leven benoemd tot Lifetime Honorary Member door Geoff Bryant, de oprichter van de wereldwijd grootste organisatie van Golf Teaching Professionals WGTF. Van de ruim 35.000 leraren, mag 4% zich Master noemen en sinds 2012 hoort Jos bij deze selecte groep. Sinds 2016 is Jos gekozen bij Top 100 van beste golfleraren ter wereld!  Dat betekent dat hij zelfs bij de 0.003% beste golfleraren hoort!! 

 

Na zijn carriere bij KPN als Consultant en Manager van 50 high educated professionals heeft Jos het roer omgegooid naar zijn passie golf en coaching.

 

Mensen beter maken in wat zij zelf als hun hobby hebben gekozen en vooral hen het plezier laten ervaren in het prachtige spel, is zijn missie.

 

Sinds zijn start als golfleraar heeft Jos zich gespecialiseerd in het korte spel, de mentale aspecten van het golf en het plezier in het spel brengen. Daarvoor heeft hij diverse cursussen gevolgd in binnen en buitenland, waaronder bij ex European Tour speler en nu Senior Tour speler Paul Eales en NLP Master Practitioner Adam Sprackling. Eind 2017 is hij gestart met een verdieping in Motorisch leren aan de hand van de artikelen van  Dr. P. Beek Vrije Universiteit van Amsterdam. Deze studie heeft ervoor gezorgd dat de programma´s van zijn golfschool nog beter aansluiten op de (leer)mogelijkheden van de golfers. In de zomer van 2018 heeft Jos de opleiding bij Dave Pelz gevolgd, Dé Guru op het gebied van het short game!

 

De drie pijlers in alle lessen zijn Positief, Plezier en Professioneel. U vind dat terug in de individuele aanpak waarbij Jos u op een Professionele wijze Positief laat ervaren hoe Leuk het spel voor u kan zijn.

 

Wij geloven in positieve coaching en daarom zult u tijdens de lessen diverse vragen krijgen over het hoe en waarom van uw golfspel. Daarmee creëeren wij awareness voor uzelf en ontdekt u wat u aan het doen bent en hoe u dat kunt verbeteren. In onze optiek een super aanvulling op de technische uitleg die vaak ook gebruikt wordt. We doen dat meestal in analogiën met andere sporten en bewegingen die u wellicht al sinds uw jeugd doet of gedaan heeft. Dat maakt het leren leuk en eenvoudig waardoor u de lessen als zeer prettig en effectief ervaart.

Hoe wordt de Vice golfbal gemaakt?

Hieronder in een korte video hoe de golfballen van Vice worden gemaakt. Jos heeft de ballen uitgebreid getest en kan jullie zodoende  nog beter adviseren om de juiste bal te kiezen voor jullie eigen spel. Het kenmerk van Vice ballen is dat ze zeer lang meegaan (mits je ze in de baan houdt natuurlijk) en dat de prijs op ongeveer de helft ligt van andere Premium ballen.