Partners

Blue Sky Golf Travel is DE Golf Travel Agency die fantastische en Luxe golfreizen voor U organiseert. Niet voor niets is hun motto: "Good things come from Luxury and Passion". Iedere reis die u via ons boekt wordt door Blue Sky Golf Travel voor u tot in de puntjes verzorgd zodat u alleen maar hoeft te genieten!

Golf4Holland is in Nederland onze partner waar u lid van wordt als u uw starterscursus volbrengt en uw handicap wilt laten registreren. Ook als u op zoek bent naar een alternatief voor uw huidige situatie kunt u bij Golf4Holland terecht! Meldt u hier aan en wij verzorgen uw registratie.

Op de Pestana Golf Academy worden de meeste lessen die Jos in Portugal geeft gedaan. Deze fantastische oefenlocatie bestaat uit een drivingrange met zowel plekken in de zon als overdekt, twee zeer grote oefenbunkers, een aparte puttinggreen en chipping green. Daarnaast is er nog een oefenwijde waar schoten tot 75 meter kunnen worden getraind, alsmede fairwaybunkerschoten, hoog gras, schuine liggingen et cetera. Allemaal  onder de bezielende leiding van Jos den Hartog natuurlijk!

Op Penina Golf Resort in Alvor geeft Golfschool Up & Down het merendeel van de baanlessen wanneer we in de ALgarve zijn. Het resort ligt direct aan de EN125 tussen Alvor en Odiáxere. Meldt u via het contactformulier aan indien u gebruik wilt maken van onze exclusieve lessen.

 

De federatie die ons heeft opgeleid en waar wij lid van zijn. De grootste organisatie voor Golfleraren ter wereld en heeft meer dan 35.000 leden. Zij zijn volledig gericht op het opleiden tot golfleraar, wat betekent dat alle leden perfect weten wat de leerlingen nodig hebben en hen daadwerkelijk betere golfers kunnen maken. Dat is tevens de passie van Jos: ervoor zorgen dat jullie meer plezier hebben in golf onder andere omdat het spelen gewoonweg gemakkelijker en beter gaat!

Algarveagles is een onafhankelijke Golf Club met als doel de sport te ondersteunen en promoten in de Algarve. Binnen de club wordt met name Duits en Nederlands gesproken, maar golfers die dat niet spreken zijn ook van harte welkom.