Partners

Blue Sky Golf Travel is DE Golf Travel Agency die fantastische en Luxe golfreizen voor U organiseert. Niet voor niets is hun motto: "Good things come from Luxury and Passion". Iedere reis die u via ons boekt wordt door Blue Sky Golf Travel voor u tot in de puntjes verzorgd zodat u alleen maar hoeft te genieten!

The Mondial in Houten is de plek waar Jos les geeft. Hier kunt u samen met hem fantastisch aan uw short game, long game en mental game werken. Daarnaast zijn er een 9 holes Par 3 baan, alsmede een schitterende 9 holes wedstrijdbaan. Deze plek past perfect bij de Passie van Jos: Met plezier op een positieve manier het beste uit jezelf halen!

Golf4Holland is in Nederland onze partner waar u lid van wordt als u uw starterscursus volbrengt en uw handicap wilt laten registreren. Ook als u op zoek bent naar een alternatief voor uw huidige situatie kunt u bij Golf4Holland terecht! Meldt u hier aan en wij verzorgen uw registratie.

 

De federatie die ons heeft opgeleid en waar wij lid van zijn. De grootste organisatie voor Golfleraren ter wereld en heeft meer dan 35.000 leden. Zij zijn volledig gericht op het opleiden tot golfleraar, wat betekent dat alle leden perfect weten wat de leerlingen nodig hebben en hen daadwerkelijk betere golfers kunnen maken. Dat is tevens de passie van Jos: ervoor zorgen dat jullie meer plezier hebben in golf onder andere omdat het spelen gewoonweg gemakkelijker en beter gaat!