Maak kennis met ons

  Tarief Tijdsduur Extra informatie

Kennismakings-

clinic

€60 - pp

2  uur In een groep van 6 personen. €175,-- totaal bij 3 deelnemers of minder. Meer personen op aanvraag

Kennismakings-

lessen

V.A. €95 - pp 2 x 2 uur In een groep van 4 personen. Vraag voor kleinere groepen Uw prijs per persoon.

Kennismakingsclinic

Deze kennismaking met golf is er speciaal voor diegenen die de sport eens willen proeven om te kijken of het bij hen past. Centraal staat de Fun die golfen u kan brengen alsmede de uitdaging die u zelf zult ervaren. De clinic wordt gegeven in groepen van 4 tot maximaal 8 personen. U leert op ontspannen en speelse wijze de basis van de slagen putt, chip en swing en speelt onder leiding van uw golfleraar een aantal uitdagende spellen om het echte golfgevoel te ervaren. Gebruik van golfstokken en golfballen is uiteraard inbegrepen in de prijs. Bent u met minder dan 4 personen, dan kunt u de clinic toch boeken, vraag naar ons aabod via Contact. We bekijken natuurlijk eerst of we nog een 'open clinic' hebben in de door u gewenste periode.

Kennismakingslessen

Op een ontspannen manier maakt u in 2 keer 2 uur kennis met de de slagen putt, chip en swing. De eerste les leert u de basis van putt en swing en de tweede les leert u de basis van de chip en gaan we al iets dieper in op de swing. Ook speelt u onder leiding van uw golfleraar een aantal spellen, zodat u een goed beeld krijgt van wat golfen is. Gebruik van golfstokken en golfballen is inbegrepen in de cursusprijs.

 

Kortom de kennismakings clinic is een uitje waarbij u kennis maakt met golf. De kennismaking lessen zijn bedoeld voor diegenen die al bijna zeker weten dat zij willen gaan golfen en laten u ervaren hoe wij tijdens een cursus steeds intensiever aan uw techniek en spel werken.