Onze Holiday Packages

  Tarief Tijdsduur Extra informatie
Package 3/3

€369pp (2p)

€315 pp (3p)

€265 pp (4p)

3 dagen

3 uur per dag

Dagen en tijden worden in

oveleg gepland. Alle

prijzen zijn excl. green

fees wel incl. BTW en

rangeballen

Package 5/3

€539 pp (2p)

€449 pp (3p)

€369 pp (4p)

5 dagen

3 uur per dag

 
Package 3/6

€625 pp (2p)

€515 pp (3p)

€425 pp (4p)

3 dagen

6 uur per dag

 

Package 3/3

Drie dagen, drie uur les per dag in een korte periode (bijvoorbeeld uw vakantie). Alle slagen komen aan bod: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swing. De cursus is geschikt voor golfers met minimaal een jaar speelervaring. Groepsgrootte is twee tot vier personen.

Package 5/3

Vijf dagen, drie uur les per dag in een korte periode (bijvoorbeeld uw vakantie). Dit package kent twee varianten:

 

Starterscursus
Alle aspecten van golf worden aangeleerd: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swing. Deze variant is geschikt voor mensen die nog niet golfen, maar die de basis snel willen leren. U hebt halve dagen les, zodat de andere helft van de dagen gebruikt kan worden om te oefenen of om iets anders te doen. Ook wordt in deze cursus één keer 9 holes gespeeld, want echt golfen doet u natuurlijk in de baan.

 

Handicapverlaging
Deze cursus is voor golfers die beter willen spelen. Onderwerpen zijn short game, course management en video-analyse van de swing. U hebt halve dagen les en kunt de andere helft van de dag gebruiken om het geleerde in de praktijk te brengen. Eén van de lessen zal bestaan uit het spelen van 9 holes met de pro.

Package 3/6

Drie dagen, zes uur les per dag in een korte periode (bijvoorbeeld een vakantie). Indien u wilt kunt u deze cursus ook spreiden over 6 dagen en dan 6 maal 3 uur boeken. Dit package kent twee varianten:

 

Starterscursus
Volledige starterscursus voor mensen die nog niet golfen en snel en grondig de basis onder de knie willen hebben. U speelt gedurende de cursus één keer 9 holes met de pro.

 

Handicapverlaging
Hetzelfde pakket is beschikbaar voor golfers die hun handicap willen verlagen. Voorbeelden van onderwerpen zijn: putten als een pro, chippen voor een 'up & down', video-analyse van uw swing, course management en mentale aspecten van golf. Eén van de lessen vindt plaats op de Golfbaan.

NB Mocht u een van deze cursussen alleen volgen of in een grotere groep (tot maximaal 6 personen) dan maken wij een offerte op maat voor u. Wilt u onze packages boeken op een andere locatie onze standaardlocatie, of wilt u spelen op een andere golfbaan, dan kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Wij informeren u natuurlijk vooraf.