YOU CAN´T GO WHERE YOU ALLREADY ARE ©

Think about this phylosophical saying from Jos den Hartog for a while.

 

If you like where you are, it is okay. But if you want to go somewhere, you have to stop doing what you´re doing and change. It has been proven that the help of a professional coach is the best option to reach your goals!

 

With the phylosophy of "Professional, Pleasure and Positive", Jos den Hartog, Top 100 coach in the world of golf teaching can and will help you reaching YOUR NEXT STEP 

Golfschool Up & Down is van mening dat iedereen kan leren golfen. Dat hebben we in de afgelopen 15 jaar bewezen met deelnemers in de leeftijd van 5 en 6 jaar tot en met de oudste starter in golf van 76 jaar.

 

Daarnaast heeft Jos diverse fysiek minder valide mensen onder zijn hoede gehad, waarbij allen met veel plezier leerden en verbeterden (of zelfs de sport oppakten). Kortom golf is voor het leven en voor iedereen!

 

De drie pijlers waarop onze lessen zijn gebaseerd zijn: Professioneel, Plezier en Positief. Wij geloven dat mensen het beste kunnen leren als zij plezier hebben en op een ontspannen manier bezig zijn met hun hobby. Dat de lessen professioneel zijn komt tot uiting in onze hele benadering. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat u daadwerkelijk individuele aandacht krijgt.

 

Onze Professionaliteit geldt zowel voor het gebruik van de materialen als de methoden die in de lessen worden gehanteerd. Dit zijn onder andere de Eight step swing van Jim McLean, Golf fitness met Roger Fredericks, Short game volgens Dave Pelz en de jeugdlessen volgens de NGF opbouw ‘Spelenderwijs leren’. Daarnaast zit achter de opbouw van de lespakketten een filosofie en achter iedere les zit een gedachte.

 

U wordt bij Golfschool Up & Down opgeleid tot golfer en u zult met uw betere spel en verhoogd spelplezier ervaren dat uw resultaten als vanzelf verbeteren. Positieve feedback en een positieve houding van uw pro dragen daar natuurlijk in zeer grote mate aan bij!

Onze golfschool is een fantastische plaats om te leren

In de Winter is Golfschool Up & down vaak actief op de Pestana Golf Academy in Carvoeiro, Portugal. Daar geven wij al sinds 2010 les op de fantastische oefenfaciliteiten waar u in alle rust kunt lessen. Dat gaat natuurlijk in samenwerking met Blue Sky Golf Travel BV, onze reisorganisatie die uw zorgeloze golfvakantie verzorgt!

 

Ook in Nederland is de Golfschool actief. Wij verzorgen daar op aanvraag cursussen en privélessen op een super leslocatie  in het zuiden van Nederland. Ook voor baanlessen op diverse plaatsen in geheel Nederland kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor individuele aanvragen.

Pestana Golf Academy

... is een geweldige plek om lessen te nemen in de Algarve. U kunt hier verblijven in een 4 sterren appartement aan de golfbaan met onbeperkt golf, dat u kunt boeken via Blue Sky Golf Travel.