YOU CAN´T GO WHERE YOU ALLREADY ARE ©

Denk eens dieper na over bovenstaande filosofische gedachte van Jos...

 

Als je het oké vindt waar je bent, dan is het goed. Maar als je wil verbeteren en dus ergens naartoe wil, dan is het verstandig om te stoppen met doen wat je deed;  je zult iets moeten veranderen. Het is bewezen dat de hulp van een professionele coach de beste manier is om je doelen te bereiken!

 

Met de waarden "Professioneel, Plezier en Positief" , helpt Jos -Top 100 Master Golf Teaching Professional- stap voor stap jouw doelen te bereiken.

 

Golfschool Up & Down is van mening dat iedereen kan leren golfen. Dat hebben we in de afgelopen 18 jaar bewezen met deelnemers in de leeftijd van 5 en 6 jaar tot en met de oudste leerling van 83 jaar.

 

Daarnaast heeft Jos diverse fysiek minder valide mensen onder zijn hoede gehad, waarbij allen met veel plezier leerden en verbeterden (of zelfs de sport oppakten). Kortom golf is voor het leven en voor iedereen!

 

De drie pijlers waarop onze lessen zijn gebaseerd zijn: Professioneel, Plezier en Positief. Wij geloven dat mensen het beste kunnen leren als zij plezier hebben en op een ontspannen manier bezig zijn met hun hobby. Dat de lessen professioneel zijn komt tot uiting in onze hele benadering. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat u daadwerkelijk individuele aandacht krijgt.

 

Onze Professionaliteit geldt zowel voor het gebruik van de materialen als de methoden die in de lessen worden gehanteerd. Jos verbetert zichzelf onder andere door jaarlijks nieuwe studies en cursussen te doen om zijn visie en inzichten op het lesgeven in golf steeds verder te ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we bewezen methoden van lesgeven,  van toonaangevende golfleraren wereldwijd, waar golfers van ieder niveau baat bij hebben. Zo worden onder andere de Eight step swing doorJim McLean, Bodyswing van Paul Wilson, Golf fitness met Roger Fredericks, Short game volgens Dave Pelz en de jeugdlessen volgens de NGF opbouw ‘Spelenderwijs leren’ gebruikt. Daarnaast zit achter de opbouw van de lespakketten een filosofie en achter iedere les zit een gedachte.

 

U wordt bij Golfschool Up & Down opgeleid tot golfer en u zult met uw betere spel en verhoogd spelplezier ervaren dat uw resultaten als vanzelf verbeteren. Positieve feedback en een positieve houding van uw pro dragen daar natuurlijk in zeer grote mate aan bij!

Onze golfschool is een fantastische plaats om te leren

In Nederland is de Golfschool actief op de unieke les locatie in Houten/Nieuwegein. Wij verzorgen daar alle lessen die in ons lessenpakket zitten. Deze locatie is uniek omdat er op de drivingrange gebruik wordt gemaakt van echte golfballen. Daarnaast zijn er greens en bunkers geplaatst op de range zodat het spel zo echt mogelijk wordt nagebootst en u ook de werkelijke afstanden kunt oefenen!

 

Daarnaast zijn er twee grote putting greens, twee oefenbunkers, een grote chipping en pitching green en is er tegen geringe betaling ook een zeer uitdagende PAR 3 course direct achter de drivingrange.