Welke golfcursus gaat u doen, tijdens uw vakantie?

Ons cursusaanbod is zo samengesteld, dat onze cursussen gemakkelijk gevolgd kunnen worden binnen een vakantieweek of zelfs een weekend. Kies uw cursus of package, vertel ons de gewenste verblijfsperiode en soort accommodatie en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte van ons. Wilt u een volledige reis laten verzorgen? Onze Partner Blue Sky Golf Travel BV maakt voor u een onbezorgde vakantie werkelijkheid!

Hieronder vindt u een enkele aanbevelingen ten aanzien van het boeken van onze cursussen tijdens uw vakantie. Prijzen van de cursussen en packages zijn gebaseerd op leslocatie Penina Golf Resort in Alvor (Algarve). Wilt u op een andere locatie les, dan zijn daar extra kosten aan verbonden. In onze offertes geven wij deze duidelijk aan. Alle reizen van Golfschool Up & down zijn maatwerk, de voorbeeldreis dient ter inspiratie.

BEGINNERSCURSUS: deze bestaat uit 9 lessen van 2 uur aangevuld met een regelles. Wij raden aan om voor de beginnerscursus een week uit te trekken om deze 20 uur in te plannen. Zodoende hebt u naast de lessen tijd om zelfstandig het geleerde te oefenen, maar ook om bijvoorbeeld naar het strand te gaan. Hebt u zin in een intensieve cursus, dan plannen wij de lesuren in 3,5 dag voor u. Na het volgen van de beginnerscursus kunt u desgewenst GVB-examen doen in Nederland. Tijdens de cursus krijgt u daarover meer informatie van uw golfprofessional.

HANDICAPCURSUSSEN: deze bestaan uit 5 lessen van 2 uur en wij bieden vier varianten. De eerste brengt de beginnende golfer van GVB naar handicap en de volgende cursussen gaan steeds een stap verder. Aan de hand van de beschrijvingen onder 'cursussen' kunt u bepalen waar u het beste kunt instappen in de serie. De 5 lessen van de handicapcursussen kunnen gegeven worden in twee of meer dagen. Ook kunnen zij gespreid worden over één of meer weken. Laat weten wat u aanspreekt. Twijfelt u welke handicapcursus voor u het meest geschikt is, neem dan contact met ons op voor overleg.

BETER SCOREN!: deze cursus duurt twee hele dagen, maar kan ook in vier halve dagen worden gegeven. Beter Scoren! is geschikt voor golfers met een handicap van maximaal 36, maar vooral met veel speelervaring. Bent u ook een golfer die 'thuis' les neemt en liever niet wil dat een andere pro sleutelt aan uw techniek? En zou u het toch geweldig vinden om uw spel aanzienlijk te verbeteren tijdens een vakantie in golfparadijs Algarve. Dan is Beter Scoren! dé cursus voor u. Meer informatie vindt u onder cursussen.